Sara van BodegomSara van Bodegom

In juli 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn stage fysiotherapie heb ik kennis gemaakt met fysiotherapie bij kinderen, in het revalidatiecentrum, het ziekenhuis en in de particuliere praktijk. Hierbij werd voor mij duidelijk dat mijn interesse bij het werken met kinderen ligt.

Na het afronden van de opleiding fysiotherapie ben ik van start gegaan met de studie Kinderfysiotherapie aan Hogeschool Avans + in Breda. Tijdens deze studie wordt verwacht dat je werkzaam bent met kinderen. Lenny Schouwstra – van den Hout heeft mij deze mogelijkheid geboden.

In juli 2010 ben ik afgestudeerd als Master Paediatric Physical Therapist, kinderfysiotherapeut. Sinds maart 2010 werk ik bij Paramedisch kindercentrum Alles Kids. De samenwerking met de logopedisten en basisscholen maken het werk afwisselend en leuk. In januari 2014 heb ik de opleiding sensorische informatieverwerking afgerond. Deze opleiding heeft mij een bredere kennis gegeven over de ontwikkeling van het kind en geeft in de praktijk de mogelijkheid tot doelgericht samenwerken met de logopedisten.

Vanaf april 2018 ben ik een maatschap gestart met Lenny Schouwstra- van den Hout, vanaf 1 juli 2021 is zij met pensioen en heb ik haar rol als praktijkhouder overgenomen. Door geleidelijk alle taken over te nemen kan ik de praktijk nu volledig zelfstandig draaiend houden en daarnaast het ondernemerschap ontdekken en uitbreiden! Samen met Stephanie en Marc zijn we een gezellig, veelzijdig team die de kwaliteit van zorg voor het kind hoog in het vaandel hebben staan. 

Naast het werk in de praktijk in Barendrecht ben ik op maandagochtend werkzaam bij Stichting Bram in Ridderkerk en donderdagmiddag op onze nevenlocatie in Heerjansdam. Daarnaast kom ik regelmatig bij kinderen en hun ouders thuis, die door hun beperking niet de mogelijkheid hebben om naar de praktijk te komen. Dit maakt het werk heel afwisselend en leuk! 

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag en te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.